Facebook

di 10 juli 2018 11:56

 
wo 4 april 2018 12:47

Vanochtend vond de Verkeersquiz plaats tussen de beste 5 basis scholen van Noord-Limburg. De Kameleon uit Grubbevorst, Kom.mijn uit Venlo, De Krullevaar uit Horst aan de Maas, De Koperwiek uit Venlo en de Meander uit Beesel. Na een spannende nek aan nek race werd als winnaar benoemd “ de Kameleon uit Grubbevorst” Deze school zal de regio Noord- Limburg vertegenwoordigen op de Limburgse Finale ! Wethouder B. Aldewereld van Venlo nam plaats in de jury. Het RMO Noord- Limburg zorgt samen met de overig RMO’s dat op deze ludieke wijze aandacht gegeven wordt aan verkeerslessen op basisscholen. De beelden spreken voor zich! Basisschool de Kameleon uit Grubbevorst van harte gefeliciteerd !!!

 
zo 1 april 2018 9:17

Morgen in Wanssum de trekking voor de Urban Arrow van #trendsportal

 
za 17 maart 2018 7:58

 

Onderstaand een overzicht van beschikbare downloads:

pdf

Mobiliteitsvisie

Size : 5.38 mb
pdf

OV-visie

In juni 2013 is de regionale Openbaar Vervoer-visie voor de regio’s Noord- en Midden-Limburg vastgesteld in het bestuurlijk RMO. De regio wil met de visie de regionale doelen en ambities op het gebied van OV borgen in de provinciale aanbesteding van het openbaar vervoer voor de periode 2016-2032.
Size : 7.82 mb
pdf

Infra ambitie Noord-Limburg

Het Regionaal Mobiliteitsoverleg (RMO) Noord-Limburg heeft samen met Ondernemend Limburg de infra-ambitie voor de regio opgesteld. In het stuk beschrijven de overlegpartners de grote infrastructurele projecten die de komende decennia nodig zijn voor de groei en ontwikkeling van Noord-Limburg. Voorzitter Ike Busser van het RMO Noord-Limburg en Wim Weijnen, directeur van de Limburgse werkgeversvereniging (LWV) hebben samen de infra-ambitie 28 juni 2013 aan gedeputeerde Patrick van der Broeck aangeboden.
Size : 5.06 mb

Ike Busser

Bestuurlijk voorzitter

RMO Noord-Limburg

Peter van Wijlick

Coördinator Regionale Mobiliteit RMO Noord-Limburg

E: Peter@rmonoordlimburg.nl

T: 0621146598

Cecile van Herten

Beleidsmedewerker RMO Noord-Limburg

E: Cecile@rmonoordlimburg.nl

T: 0621568026

Twitter

Peter van Wijlick Vanochtend vond de Verkeersquiz plaats tussen de beste 5 basis scholen van Noord-Limburg. De Kameleon uit Grubbevor… https://t.co/5u43XNL2DV
Peter van Wijlick Morgen in Wanssum de trekking voor de Urban Arrow van #trendsportal https://t.co/C3ygAUj8h8